בואו נודה על האמת מסעדות גורמה זה נחמד, אבל מה שמעלה לנו את הרצון לבלוס וגורם לנו לרייר לרוב יהיה סוג של ג'אנק שאוורמות, המבורגר, צ'יפס חומוס, מוקפצים וכו'.
המתכון כאן הוא אחד המושחתים שראיתי מעולם, הוא פשוט גורם צורך עז לקום ולעשות כזה ולמעשה זה אחד המתכונים הכי מבריקים שראיתי מעולם… מהסיבה שזה פשוט ג'אנק איכותי, זמין וקל לעשיה.
לוקחים בגט, חורצים בו מלבן המאפשר להוציא את הפנים.
בקערה מערבבים ביצים, גבינה, בצל ירוק, נקניק (בסרטון זה בייקון אבל לדעתי יהיה טעים יותר עם סלאמי) ומוסיפים מעט שמנת.
את התערובות מכניסים אל תוך החלל שנוצר בבגאט לא לפני שמוודאים שהיא לא נוזלית מידי.
מכניסים את הבאגט לתנור לכ 20 דקות על הטמפרטורה המקסימלית ואוכלים….
יאלה רצתי למקרר 🙂
כתיבת תגובה