מרק עגבניות מהווה דרך נפלאה להתחמם בחורף, המרק מתאפיין במרקם סמיך וטעם עמוק אליו מצטרפים מצויין המרכיבים השונים אותם אתם יכולים להוסיף. המתכון כאן הינו מתכון בסיסי שניתן לשדרג אותו לטעמכם – אפשר להוסיף מיני גבינות, נקניקים, בשר, וירקות. בגלל שמדובר במרק סמיך לחם דגנים ילווה אותו באופן מושלם.
מצרכים
2 כפות שמן זית
4 שיני שום קצוצות
2 בצלים בינונים
4 קופסאות שימורים של עגבניות מרוסקות
1 כף פילפל שחור
קורט מלח
כף סוכר
1 כף חוואיג'
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה – מתכון מרק עגבניות
לאחר כ 10 דקות מוסיפים את התבלינים ומבשלים על אש קטנה כ – 40 דקות נוספות. את המרק מגישים בצלחת עמוקה עם קרוטונים או לחמניות קלויות בתנור טבולות במעט שמן זית. כמובן שניתן להקרים את המרק אם מוסיפי שמנת או גבינה ומכניסים לתנור לכ 5 דקות על חום גבוה.
בהצלחה.
כתיבת תגובה