מצרכים להכנת בצק לפיצה:
6 כוסות קמח לבן
רבע כוס שמן זית
1 חבילת שמרים טריים
חצי שקית אבקת אפיה
כפית סוכר
וכ -3 כוסות מים פושרים
אופן ההכנת בצק פיצה:
הכמות מספיקה לכשתי פיצות גדולות.
מנפים את הקמח ושמים בקערת ערבוב, מוסיפים את השמרים והמים. כמובן שאפשר לתת לשמרים להיפתח קודם בקערית כם חצי כוס מים וכפית הסוכר. מוסיפים את אבקת האפיה ואת השמן ולשים את הבצק.
חשוב שהבצק היה לבן וחלק מאוד, ואסuר שהוא יהיה דביק. אחרי שיצרנו את כדור הבצק, שמים אותו להתפחה של לפחות שעה אחת.
את הבצק המותפח מחלקים ל -2-3 כדורים, ואתם מרדדים לפי גודל ועובי הפיצה המיועדת.