ADVERTISEMENT
דג סלמון בתנור הוא אחד הדגים הטעימים גם עבור אניני טעם יש אפילו כאלו שיגידו שמדובר בממש אחד מ- מתכוני סלמון גורמה.
פילה סלמון עסיסי הוא מתכון מהיר יותר ממתכוני דגים אחרים, ולא פחות מושקע.
כשהדג רק יוצא מהתנור הוא קריספי מבחוץ ועסיסי מבפנים, ולכן מומלץ להכין אותו ביום ההגשה.
אחרי שתכינו את מנת הדג העסיסית הזו, תוכלו להתפנות בהקדם לשאר ההכנות לפסח, בלי לבזבז זמן מיותר.
1 דג סלמון
4 כפות שמן זית
כף בזיליקום יבש
כף אורגנו יבש
קורט פלפל שחור גרוס
1. מוציאים את הדג מהמקפיא (אם קניתם טרי עוד יותר טוב)
וממתינים להפשרה עד חצי שעה.
2. מחממים תנור ל-200 מעלות
3. בקערה קטנה מערבבים את השמן עם כל התבלינים ומושחים את הדג
4. כשהתנור חם מכניסים את הדג לעשר דקות (על השעון!)
כעבור עשר דקות מורידים ל – 180 מעלות ואופים עוד כעשרים דקות עד שהדג משחים והוא נראה מוכן.
אל תתפלאו אם לאחר ההכנה, זה הדג היחיד שתרצו להכין.
בתאבון!
כך תקימו נכס דיגיטלי משלכם מחפשים שקט נפשי ומקורות הכנסה שעובדים עבורכם? בשנים האחרונות מככב הנדל"ן הדיגיטלי כאפיק בטוח להשקעה...
Read more<© 2019 רעשי רקע כל הזכויות שמורות
<© 2019 רעשי רקע כל הזכויות שמורות