הן טעימות כל כך, אבל מסובך להכין אותן כי הן כוללות אפיה. עוגיות שוקולד הן מעדן אהוב במיוחד, והגרסה הנוכחית המשלבת גם טחינה היא גם בריאה, גם פשוטה להכנה וגם טעימה להפליא.
Facebook
WhatsApp
Twitter
עוגיות שוקולד הן דבר נפלא. הן רכות, הן נמסות בפה, והטעם שלהן… אין מה לדבר.
ללא ספק מדובר במאכל הביתי המנחם והטעים ביותר. הבעיה היחידה בכל התענוג הזה הוא עניין האפיה. עוגיות מושקעות צריכות לעבור תהליך אפיה מייגע, ולא תמיד יש סבלנות להמתין עד שהמגש הלוהט נשלף מן התנור. המתכון הבא מציע לכם לדלג בקלילות על האפיה ולהכין עוגיות שוקולד טחינה טעימות להפליא, ללא השימוש בביצים או קמח.
לא תאמינו עד שלא תנסו.
רכיבים לעוגיות שוקולד טחינה נימוחות וממכרות
טחינה גולמית – 3 כפות
אבקת קקאו – ¼ כוס
שמן קוקוס – 5 כפות
סירופ מייפל – 5 כפות
תמצית וניל – 1 כפית
קינמון – ½ כפית
מלח – קורט
פתיתי שיבולת שועל – 1 כוס
אופן הההכנה:
1. סדרו 12 כוסות אפיה בגודל מאפין כדי למקם את העוגיות בתוכן.
2. הניחו בקערה את המרכיבים הבאים: טחינה, אבקת קקאו, שמן קוקוס, תמצית וניל, סירופ מייפל, קינמון ומלח.
3. הכניסו את הקערה למיקרוגל וחממו מעט (כ-20 שניות)
4. הוציאו את הקערה מהמיקרוגל, וערבבו את תכולתה בעדינות, עד לקבלת תערובת אחידה. לאחר מכן, הוסיפו לתערובת את פתיתי שיבולת השועל.
5. צרו כדור בכל כוס אפיה, והדקו את התערובת לבסיס הכוס.
6. הכניסו את הכדורים המוכנים למקפיא למשך 20 דקות
7. הוציאו מהמקפיא והגישו לשולחן.
2. הניחו בקערה את המרכיבים הבאים: טחינה, אבקת קקאו, שמן קוקוס, תמצית וניל, סירופ מייפל, קינמון ומלח.
3. הכניסו את הקערה למיקרוגל וחממו מעט (כ-20 שניות)
4. הוציאו את הקערה מהמיקרוגל, וערבבו את תכולתה בעדינות, עד לקבלת תערובת אחידה. לאחר מכן, הוסיפו לתערובת את פתיתי שיבולת השועל.
5. צרו כדור בכל כוס אפיה, והדקו את התערובת לבסיס הכוס.
6. הכניסו את הכדורים המוכנים למקפיא למשך 20 דקות
7. הוציאו מהמקפיא והגישו לשולחן.
**לשמירה על טריות הכדורים לאורך זמן, מומלץ לאחסן את העוגיות במקפיא**
Facebook
WhatsApp
Twitter
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
כתיבת תגובה