אם מתחשק לכם להכין בצהריים ארוחה קלילה ומשביעה, שמצד אחד תשביע את רעבונכם ומצד שני לא תעיק עליכם ביום חם ותאפשר לכם להשאר ממוקדים, נסו את המתכון הבא.
סלט מנגו מפנק שמשלב את הפרי האקזוטי הטעים יחד עם מלפפון, הידוע בסגולותיו הבריאותיות וביכולת שלו לאזן את חום הגוף.
זמן הכנה: 5 דקות
רכיבים לסלט מנגו:
מנגו – 1 כוס (בשל, קלוף וחתוך לקוביות)
מלפפונים – ½1 כוסות (חתוכים לקוביות)
בצל סגול – ⅓ כוס (קצוץ גס)
כוסברה – ¼ כוס (קצוצה)
מיץ ליים – מ-1 ליים (או לימון)
פלפל שחור – לפי הטעם
אופן ההכנה:
ערבבו בקערה קטנה את כל רכיבי הסלט. קשטו עם רימונים קטנים ועסיסיים.
הגישו מיד כארוחה בפני עצמה או כתוספת משביעה למנה עיקרית ביום קיץ חם.
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
כתיבת תגובה