מגזין רעשי רקע
  • דף הבית
  • חופשה בחו"ל
  • מתכונים
  • בריאות
    • יחסים וזוגיות
    • רוחניות
    • העצמה
    • הורות
  • פוליטיקה
    • תרבות וחברה
  • טכנולוגיה
    • קורסים אונליין
    • רכב
    • משחקים
  • נדל"ן
  • תופעות רשת
    • סלבס
    • סרטי בעלי חיים
    • אופנה וטרנדים
No Result
View All Result
  • Login
יום שישי, דצמבר 8, 2023
  • דף הבית
  • חופשה בחו"ל
  • מתכונים
  • בריאות
    • יחסים וזוגיות
    • רוחניות
    • העצמה
    • הורות
  • פוליטיקה
    • תרבות וחברה
  • טכנולוגיה
    • קורסים אונליין
    • רכב
    • משחקים
  • נדל"ן
  • תופעות רשת
    • סלבס
    • סרטי בעלי חיים
    • אופנה וטרנדים
No Result
View All Result
מגזין רעשי רקע
No Result
View All Result
Home מתכונים מתכוני עוף

השניצל המושלם: כך תכינו את השניצל המושלם צעד אחר צעד

שלי by שלי
27 ביוני 2019
in מתכוני עוף, מתכונים
0 0
0
השניצל המושלם
0
SHARES
1k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitterוואטסאפ

RelatedPosts

טעים טעים: מתכון עוגיות שוקולד טחינה שאי אפשר להפסיק לאכול

המבורגר טבעוני מושלם- מתכון מדהים להמבורגר עדשים וטחינה

קדימה לעבודה: 6 מתכונים מפתיעים לכבוד חג השבועות

מה נוכל לספר לכם על השניצל? השניצל הוא מסוג המאכלים האהובים ביותר על כולם, והילדים הכי מחבבים אותו בגרסה הביתית, כשאמא מטגנת ומכינה אותו עם הלב והנשמה.
השניצל הגיע אלינו הישר מהמטבח האוסטרי, והוא מבוסס על חזה עוף שמצפים אותו בקמח, ביצה ופירורי לחם.
לאחר שהוא יוצא מהמחבת, הוא טעים חם או קר, ומככב הן בארוחות קיץ מהביל בגרסה הפושרת שלו והן בארוחות חורף בגרסה החמה. 
בחיפוש אחר הדרך המושלמת להכנת השניצל, הגענו למסקנה הבאה-
למרות שנראה שאין יותר פשוט וקל מטיגון שניצלים, ההבדלים בין השניצל המושלם לשניצל בינוני טמונים בכל מיני פרטים קטנים וחשובים. המדריך הנוכחי חושף צעד אחר צעד כיצד להכין את השניצל המושלם, ובסוף מחכה לכם מתכון מנצח.

השניצל המושלם

נתחיל ממספר טיפים חשובים עוד לפני הכנת השניצל:

לפני שמתחילים בהכנת השניצל, חשוב לזכור שאיכות חומרי הגלם תקבע את איכות טעמו הסופי של השניצל. לכן, מספר טיפים בבואכם אל הקצב:

* בחרו בחזה עוף– אם הברירה שלכם היא בין חזה עוף או פילה, לשניצל רגיל בחרו בחזה עוף. אם אתם 
   מעוניינים להכין שניצלונים פילה תהיה הבחירה המתאימה יותר.

* עוף ללא גידים– אחת העצות החשובות כדי ליצור את השניצל המושלם, היא לשמור על חזה עוף נקי 
   מגידים. גידים שצצים פה ושם בחזה העוף עלולים להרוס את חווית השניצל. תוכלו למצוא חזות עוף 
   פרוסים ונקיים מגידים לא רק אצל הקצב, אלא גם בסופרים השונים. אז נכון, לא תוכלו למצוא חזות עוף 
   נקיים לחלוטין אך השתדלו להפחית מהם ככל האפשר

* עובי השניצל– יש שמעדיפים את חזה העוף שלהם דק דק ויש כאלו שמתנגדים . בכל מקרה, הכי חשוב 
   אל תדפקו אותם. חזה העוף עדין מאוד, ואין בכך צורך.

הכנת השניצל

השרייה: יש להשרות את השניצל בביצה לכמה שעות לפחות. השניצלים יצאו לכם יותר רכים ועסיסיים. אם אתם אוהבים טעם מתקתק, אתם יכולים להוסיף לבלילה מעט דבש, חרדל, שום או קטשופ.

תורת השכבות: לאחר שהשרנו את השניצל בביצה לכמה שעות, מגיעה תורת השכבות. אין חובה לקמח את נתח חזה העוף לפני הטיגון אך זה מומלץ ביותר. קימוח חזה העוף מייבש מעט את הבשר ועוזר לכל מרכיבי הציפוי להדבק אליו היטב. אם תרצו להוסיף עוד מעט טעם, ניתן לתבל את הקמח במלח, פלפל ופפריקה.

פרורי לחם: המומלץ ביותר הוא לשלב בין פירורי לחם עדינים ומוזהבים לפירורי פנקו. פירורי הפנקו הם אווירירים יותר מפירורי הלחם הרגילים, והם יעניקו לשניצל שלכם טעם ייחודי וקריספי. הערבוב בין פריכות פירורי הפנקו לפירורים העדינים מעניק לשניצלים טעם קריספי ויוצא דופן.

 

חום הטיגון – גבוה: כשמכינים שניצלים איכותיים ודקים, התחילו מחום גבוה יחסית. טיגון בחום גבוה נחשב בריא יותר, היות והוא מפחית את ספיגת השמן, ומסייע לשניצלים לצאת רכים מבפנים ועסיסיים מבחוץ.

לאחר הטיגון- השאירו את השניצלים בנייר סופג: טגנו את השניצלים על חום גבוה, וכשהם זהובים ופריכים משני הצדדים, הוציאו מיד. לאחר הטיגון, הניחו את הנתחים בצלחת שרופדה בנייר סופג, והפרידו בנייר בין שכבות השניצלים.

 

המתכון לשניצל המושלם

המרכיבים (-ל8-6 מנות):
להשרייה:
2 ביצים טרופות
2 כפות חרדל אם אוהבים
4-3 שיני שום, מעוכות
פלפל גרוס
1 קילו חזה עוף, דק

 

לטיגון:
1.5 כוסות פירורי לחם
1.5 כוסות פירורי פנקו
מלח ים ופלפל גרוס טרי
שמן קנולה

להגשה:
לימון
חרדל איכותי (עדיף חלק) 

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה מערבבים יחד את כל מצרכי ההשרייה מלבד העוף. מוסיפים את העוף ומערבבים. מכסים בניילון נצמד ושמים במקרר לשעתיים לפחות (עדיף למשך לילה).

2. מוצאים את העוף מהקירור ונותנים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 20 דקות. בינתיים, מערבבים יחד בצלחת שטוחה את פירורי הלחם והפנקו ומתבלים במלח ים ופלפל.

3. טובלים את העוף בתערובת הפירורים.

4. מעבירים את חזות העוף לאש ומחכים להשחמה.

5. מגישים חם ונהנים!

ADVERTISEMENT
Tags: השניצל המושלםחזה עוףמדריכי בישולמנות עיקריותמתכוניםמתכונים בריאיםמתכונים לקיץשניצלשניצל ביתי
ShareTweetSend
Previous Post

שניה לפני שאתם מתפרצים בכעס- צפו בסרטון המוטיבציה הזה והכנסו לפרופורציה

Next Post

9 טיפים שימושיים לדברים שלא ידעתם שניתן לעשות עם מנוע החיפוש גוגל

Related Posts

המבורגר טבעוני
מתכונים

המבורגר טבעוני מושלם- מתכון מדהים להמבורגר עדשים וטחינה

13 ביוני 2019
ארוחת גורמה
אוכל

חולמים להכין ארוחות גורמה? המדריך הזה יעזור לכם לעשות זאת בצ'יק!

22 במאי 2019
כרובית בתנור
מתכונים טבעוניים

מתכון כרובית בתנור

1 בנובמבר 2019
Next Post
גוגל

9 טיפים שימושיים לדברים שלא ידעתם שניתן לעשות עם מנוע החיפוש גוגל

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

  • מי פה תוצרת בית שתוכלו להכין בעצמכן
  • אולי נחש אותי נחש אולי קרס אותי קרץ – כל הביצועים המפתיעים
  • תרופות סבתא לכאב גרון ושיעול: איך להעביר את כאבי הגרון מהר
  • וים הוף – איש הקרח
  • שיפור ביצועי המוח: תוספי התזונה ודרכים העדכניות למוח בריא יותר

תגיות

אהבה אופנה אימון גופני אפליקציה בריאות דברים שימושיים דברים שכדאי לדעת דיאטה דייטים דיכאון הומור הורות הורות ומשפחה הכרויות העצמה העצמה אישית השראה התמודדות ויראלי זוגיות חופשה בחו"ל טיול באיטליה טיולים טיולים בעולם טיפים טכנולוגיה טרנדים כאבי גב כדאי לדעת להיות בריא מאכלים מן הטבע נדל"ן להשקעה עצות פסח צמחי מרפא רוחני רץ ברשת שמנים שמנים אתריים שמנים בריאותיים תוספי מזון תופעות רשת תזונה תזונה ובריאות

לקבלת מידע נוסף בנושא אנא שילחו את הפרטים בטופס:

[pojo-form id="3024"]

הערה:

אנחנו ב"רעשי רקע" מביאים לכם תכנים ומידע מקצועי שליקטנו, למדנו וראינו ברשת. המידע נאסף בחלקו ע"י מומחים בתחומם, כתבים מלומדים ובעלי ניסיון עשיר בכתיבה. אולם המטרה להעשיר את הידע ולבדר בלבד!!

אין לראות במידע זה יעוץ או מידע מקצועי – תמיד עליכם לפנות לאיש מקצוע או לרופא על מנת לקבל ייעוץ מקצועי אישי ופרטני. האתר לא אחראי בשום צורה על השימוש בתכנים.

גילוי נאות: חלק מהתכנים נועדו לקידום מוצרים ושירותים וייתכן והאתר מקבל עליהם עמלות שונות. אולם, נבהיר, שתמיד עומדת מולנו טובתו של הקורא ולכן תמיד נמליץ על שירותים ומוצרים שלדעתינו עומדים בסטנרט איכותי וקידומם יכול להוות תרומה לקוראים.

בחירת קטגוריה

  • אוכל
  • אופנה וטרנדים
  • אירופה
  • אנגליה
  • בולגריה
  • בריאות
  • הורות
  • העצמה
  • חופשה בחו"ל
  • חידונים
  • טכנולוגיה
  • יחסים וזוגיות
  • מאפים
  • מרקים
  • משחקים
  • מתכוני בשר
  • מתכוני חגים
  • מתכוני ירקות
  • מתכוני לחמים
  • מתכוני סלטים
  • מתכוני עוף
  • מתכונים
  • מתכונים טבעוניים
  • מתכונים לפסח
  • מתכונים לשבועות
  • נדל"ן
  • סלבס
  • ספורט
  • סרטוני מוטיבציה
  • סרטי בעלי חיים
  • פוליטיקה
  • פורטל לימודים
  • פסטות פיצות ופשטידות
  • פרובוקטיבי
  • קורסים אונליין
  • רוחניות
  • רכב
  • שוק ההון
  • שימושי
  • תופעות רשת
  • תרבות וחברה

נוספו לאחרונה

מי פה תוצרת בית

מי פה תוצרת בית שתוכלו להכין בעצמכן

2 בדצמבר 2023
אולי נחש אותי נחש

אולי נחש אותי נחש אולי קרס אותי קרץ – כל הביצועים המפתיעים

1 בדצמבר 2023
  • צרו קשר
  • פרסום באתר
  • פרטיות
  • תנאי שימוש

<© 2019 רעשי רקע כל הזכויות שמורות

No Result
View All Result
  • דף הבית
  • חופשה בחו"ל
  • מתכונים
  • בריאות
    • יחסים וזוגיות
    • רוחניות
    • העצמה
    • הורות
  • פוליטיקה
    • תרבות וחברה
  • טכנולוגיה
    • קורסים אונליין
    • רכב
    • משחקים
  • נדל"ן
  • תופעות רשת
    • סלבס
    • סרטי בעלי חיים
    • אופנה וטרנדים

<© 2019 רעשי רקע כל הזכויות שמורות

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In